Om Crazydane.dk

Hej jeg hedder Bo Rønnow, jeg kom til Odense lufthavn sammen med min mor som 12 årig hvor min stedfar Bent Nielsen arbejdede for Staten luftfartsvæsen i 50 år. Jeg har derfor altid haft et nært forhold til flyvning, og har fløjet med alverdens piloter som synes det var sjovt at tage en knægt med og lade knægten prøve at styre.

Samtidig med skolegang passede jeg Dario Campeotto´s gokart og havde fornøjelsen at køre med Gitta Nørby ind til Odense teater for at hente ham. Min daværende svoger Hans Brams lærte Dario at flyve efter indtagelse af adskillige lakridser for at dæmpe hvidløgs dampene. Jeg startede med orkestreret “The Rocking Strings” fra Otterup, senere kom jeg i “The Rock Fighters” fra Odense og startede senere med “La Cubana” som jeg spillede sammen med i mange år.

Efter et ophold på Svalbard hvor jeg havde købt en sne scooter kom jeg til  at flyve med denne over en snepukkel som udløste lysten til at lære at flyve! Hvorefter jeg rejste direkte til USA hvor Jostein Brakvatne lærte mig at flyve i Williamsport PA, med hyppige flyvninger til Lock Haven inkl. stop over i Jersey Shore med besøg hos Ron Collins. I slutningen af min uddannelse var jeg på besøg ved Fyns flyveklub teori undervisning hvor jeg for første gang hørte om ultralette flyvemaskiner, og blev så fascineret ikke mindst af de økonomiske vilkår for flyvning med denne fly type at jeg valgte den dyre PPL licens fra, og flyver nu udelukkende UL og glæder mig til den næste ELA klasse som kommer senere i Europa.

Jeg nyder mit frivillige arbejde for SOS børnebyerne hvor jeg med glæde flyver ture med folk som har lyst til at støtte deres arbejde, jeg har til dags dato fløjet med over 300 mennesker som har hjulpet med et bidrag

Bo Rønnow

Bo Rønnow